Weddingclip/Trouwclip

,

Trouwclip

Een trouwclip is een perfect manier om alle highlights te laten zien van de bijzondere dag. Zoals ook bij dit koppel!

Wat een geweldig stel en wat hebben we gelachen met dit koppel.  Het was weer een geslaagde dag, alleen maar liefde en alleen maar genieten.

Willen jullie ook een hoogwaardige trouwfilm, die er over tien jaar nog steeds geweldig uitziet? Een film waarin dronebeelden voorkomen? Waarin emoties duidelijk in beeld zijn? Wil je twee videografen die oog hebben voor detail? En dat allemaal tegen een betaalbare prijs?

Kijk dan snel op onze homepagina om Movie Memories beter te leren kennen. Wellicht zijn wij nog beschikbaar op jullie trouwdag!

Henk & Lianne Trouwclip

,

Trouwclip Henk & Lianne

Movie Memories had de eer om deze bijzondere dag van Henk & Lianne te mogen vastleggen. Deze bruiloft was als geen ander. Het speelde zich af op verschillende locaties, waaronder in de prachtige tuin van de ouders van de bruid en het prachtige Kasteel De Vanenburg. Ook was het thema en de dresscode van deze dag felle kleuren. Dit wilden we graag terug brengen in de film zodat de sfeer helemaal terug kwam. Ik denk dat het ons gelukt is.. Veel plezier met kijken..

We zijn er benieuwd wat jullie er van vinden?

Credits Song: I choose you – wirtten and composed by Ryann Darling. www.ryanndarling.com 

 

Gaan jullie ook binnenkort trouwen en willen jullie ook zo een waardevol document? Neem dan contact op om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is..

Bart en Marlieke Trouwclip

,

Trouwclip Bart en Marlieke

Ons eerste bruidspaar die ons geboekt heeft nadat wij officieel zijn ingeschreven bij de KvK. Wat waren we blij toen we hen tijdens onze eerste kennismaking ontmoet hadden. Wij mochten de bruiloft van Bart & Marlieke filmen. Een bruiloft met alles er op en eraan. Een prachtige locatie, een beeldig…

Trouwclip Certaldo Alto Toscane- Tuscany Weddingclip – videograaf

,

Trouwclip Certaldo Alto Toscane,

Onze eerste destination wedding is een feit! We waren zo blij met deze opdracht, dat we vlinders in ons buik kregen bij het openen van de mail. Het was echt een eer om bij zo een intieme bruiloft aanwezig te zijn, in zo een authentieke Italiaanse plaats als Certaldo Alto, Toscane, omring met zo veel liefde. Het kon dan ook niet anders dat we helemaal verliefd werden op deze plek. We hopen dat jullie het net zo mooi vinden als het bruidspaar zelf!

Gaan jullie binnenkort ook trouwen en heb je nog geen videograaf? Wil je net zo een clip als de Trouwclip Certaldo Alto Toscane Neem dan contact op voor onze beschikbaarheid en wie weet filmen we jullie verhaal binnenkort! www.moviememories.nl P.s. We hebben nog enkele data in juli vrij dus wees er snel bij!

Locatie bruiloft // Locatie Lunch // Villa Fabronni // Fotografie // Weddingplanner

 

Tips voor een geweldige trouwclip?

De hoofdrol spelen in je eigen trouwclip is natuurlijk niet iets wat je iedere dag doet. Toch? Daarom hebben wij een lijst gemaakt van 9 tips die jullie zullen helpen voor het voor krijgen een geweldige Trouwfilm. Heel veel leesplezier..