aftermovie

Bedrijfsfilms – Jouw product in beeld

Video is dé marketingtool van dit moment: vertel jouw verhaal en deel je boodschap online met de wereld! Wij weten hoe je een verhaal vertelt en de aandacht van de kijker trekt én vasthoudt. Of je nu kiest voor een bedrijfs-/promotiefilm, productfilm of aftermovie: de unieke beelden die wij voor ogen hebben, passen bij jouw doelgroep en vertalen jouw boodschap. Kies voor kwaliteit en laat jouw bedrijf schitteren in een bedrijfsfilm van Movie Memories.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Ook voor grote producties kun je bij ons terecht. We doen je graag een voorstel.

Bedrijfsfilms: Voor iedereen die gezien wil worden

Een bedrijfsfilm past bij elke onderneming of organisatie. Van zzp, mkb en grote ondernemingen tot stichtingen en overheid. Voor iedereen die gezien wil worden. Wij vertalen jouw boodschap in krachtige en sprekende beelden. Wij spelen met sfeer, positieve emotie, erkenning en herkenning. Onze films verkopen en overtuigen!

Wij zijn veelzijdig en flexibel. Van 1 draaidag tot een meerdaags evenement: onze professionele videografen staan voor je klaar. Ook voor grote producties kun je contact met ons opnemen!

aftermovie

Organiseer je een indoor of outdoor evenement? Wij leggen je evenement vast in beeld en geluid en leveren je binnen 3 weken een complete sfeerfilm. Met een aftermovie trek je in de toekomst nog meer bezoekers. Natuurlijk filmen we ook met de drone voor spectaculaire beelden vanuit de lucht!

werkwijze

wie u voorgegaan zijn

wat anderen van ons vinden

“Jaarlijks trijden onze croupiers binnen Holland Casino voor de titel Beste Croupier van Nederland. Het is een enorme happening en het leek ons leuk om dit op film vast te leggen in de vorm van een aftermovie. Na enkele gesprekkenmet Movie Memories waren wij overtuigd dat zij dit op een goede manier in beeld konden brengen. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen zelfs overtroffen. De sfeer die het evenement met zich meebrengt zijn tot in detail weergegeven in de aftermovie. Wij zullen ook in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van MNovie Memories!”

Norbert Muller / Productspecialist TAF