Bedrijfsfilms laten maken

Jouw product in beeld

Video is dé marketingtool van dit moment: laat daarom een bedrijfsfilm maken, vertel jouw verhaal en deel je boodschap online met de wereld! Wij weten hoe je een verhaal vertelt en de aandacht van de kijker trekt én vasthoudt. Of je nu kiest voor een promotiefilm, productfilm of aftermovie: de unieke beelden die wij voor ogen hebben, passen bij jouw doelgroep en vertalen jouw boodschap. Kies voor kwaliteit en laat jouw bedrijf schitteren in een bedrijfsfilm van Movie Memories.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Ook voor grote producties kun je bij ons terecht. We doen je graag een voorstel.

Voor iedereen die gezien wil worden

Een bedrijfsfilm past bij elke onderneming of organisatie. Van zzp, mkb en grote ondernemingen tot stichtingen en overheid. Voor iedereen die gezien wil worden. Wij vertalen jouw boodschap in krachtige en sprekende beelden. Wij spelen met sfeer, positieve emotie, erkenning en herkenning. Onze films verkopen en overtuigen!

Wij zijn veelzijdig en flexibel. Van 1 draaidag tot een meerdaags evenement: onze professionele videografen staan voor je klaar. Ook voor grote producties kun je contact met ons opnemen!

OFFERTE AANVRAGEN

x

Welke bedrijfsfilm zoek je?

promotiefilm

Stel je bedrijf, product of merk centraal in een promotiefilm. Dat kan al in een promo van circa 1 minuut. Of langer natuurlijk… Waar je ook voor gaat, onze ideeën sluiten 100% aan bij jouw imago en doelgroep. Deel je promotiefilm bijvoorbeeld op social media of plaats deze op je website. Succes verzekerd!

aftermovie

Organiseer je een indoor of outdoor evenement? Wij leggen je evenement vast in beeld en geluid en leveren je binnen 1 week een complete sfeerfilm. Met een aftermovie trek je in de toekomst nog meer bezoekers. Natuurlijk filmen we ook met de drone voor spectaculaire beelden vanuit de lucht!

productfilm

Breng je product succesvol aan de man in een productfilm. Kies voor een instructiefilm of benadruk de kwaliteiten van het product in een clip. We brengen de productspecificaties in beeld en benadrukken deze in een voice-over. Dit alles in een creatieve montage!

ons recente werk

werkwijze

wie u voorgegaan zijn

wat anderen van ons vinden

“Jaarlijks strijden onze croupiers binnen Holland Casino voor de titel Beste Croupier van Nederland. Het is een enorme happening en het leek ons leuk om dit op film vast te leggen in de vorm van een aftermovie. Na enkele gesprekken met Movie Memories waren wij overtuigd dat zij dit op een goede manier in beeld konden brengen. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. De sfeer die het evenement met zich meebrengt is tot in detail weergegeven in de aftermovie. Wij zullen ook in de toekomst gebruikmaken van de diensten van Movie Memories 

Norbert Muller / Productspecialist TAF