Waarom een videograaf? 5 redenen waarom je voor een videograaf kiest

  1. Beleef je trouwdag opnieuw

Een film zegt meer dan 1000 foto’s. Een herinnering in bewegende beelden zorgt ervoor dat je weer helemaal terug bent in het moment. Je ziet dingen die je op de trouwdag zelf niet zijn opgevallen. Zoals de emoties van de gasten op het moment dat jullie het ja-woord gaven, de giechelende bruidsmeisjes of de momenten dat jullie jezelf klaar maken voor de grote dag.

  1. Mooie woorden voor altijd vastgelegd

De speech van je vader, de mooie woorden van je (schoon)moeder. Misschien wel hetgeen jullie tegen elkaar zeggen. Nu hoef je het niet woord voor woord in je geheugen te prenten, maar luister je alles op een later tijdstip terug. Zo vaak je maar wilt…

  1. Cadeau voor wie er niet bij kan zijn

Er zijn altijd genodigden die jullie bijzondere dag niet kunnen bijwonen. Misschien hebben jullie familie of vrienden in het buitenland die niet kunnen komen. Wat de reden ook is, de trouwfilm biedt uitkomst. Wie er niet bij kon zijn krijgt met de trouwfilm toch een mooie impressie van de dag. Het is net alsof ze er toch even bij waren.

  1. Een mooie herinnering voor iedereen

De trouwfilm is een mooie herinnering voor iedereen die op jullie trouwdag aanwezig was, om samen met jullie het geluk te vieren. Wie de film bekijkt is weer even helemaal terug en krijgt een totaalbeeld van jullie mooiste momenten.

  1. Bladeren vs. bank hangen

Een fotoboek met trouwfoto’s is ook een mooi cadeau en aandenken aan jullie trouwdag. Een nadeel is dat het maar door drie mensen tegelijk kan worden bewonderd. Terwijl je een film met zoveel mensen tegelijk bekijkt als je maar wilt. Gezellig op de bank, onder het genot van een drankje en genieten maar!

Willen jullie ook een hoogwaardige trouwfilm, die er over tien jaar nog steeds geweldig uitziet? Een film waarin dronebeelden voorkomen? Waarin emoties duidelijk in beeld zijn? Wil je twee videografen die oog hebben voor detail? En dat allemaal tegen een betaalbare prijs?

Kijk dan snel op onze homepagina om Movie Memories beter te leren kennen. Wellicht zijn wij nog beschikbaar op jullie trouwdag!