Babyshower Laura

Opdracht: Aftermovie van babyshower en foto’s

Laura keek uit naar een gezellige lunch met haar schoonmoeder op een zonnige zaterdagmiddag. Wat ze niet wist, was dat haar vriendinnen een bijzondere verrassing voor haar hadden georganiseerd. Toen ze aankwam op de locatie van de lunch, stonden haar vriendinnen haar op te wachten met een babyshower.

Laura was verrast en ontroerd door de liefdevolle verrassing van haar vriendinnen. Terwijl ze genoot van alle lekkernijen en cadeautjes, ontving ze een video van haar zus die op Curaçao woont. Haar zus vertelde haar hoe jammer het was dat ze er niet bij kon zijn, maar dat ze vooral moest genieten van haar dag. Laura werd emotioneel van de lieve woorden van haar zus en voelde zich dankbaar dat ze in ieder geval op deze manier aanwezig kon zijn.

Maar toen gebeurde er iets onverwachts. Terwijl Laura zich nog aan het herstellen was van de emoties van de video, stond haar zus opeens achter haar. Laura kon haar ogen niet geloven en begon te huilen van geluk. Haar zus had stiekem een vlucht geboekt en was helemaal vanuit Curaçao naar Nederland gekomen om haar te verrassen.

Het was een emotioneel moment voor iedereen die aanwezig was. Laura omhelsde haar zus alsof haar leven ervan afhing en voelde zich intens gelukkig dat haar zus erbij kon zijn op deze speciale dag.

fotografie

Tags: baby shoot / baby video / babyfilm / babyshower / content / content maker / newborn film / newborn shoot / newborn video / videograaf / videograaf gezocht / videografie / wat kost een videograaf