social media // boudoir by Sara

Opdracht


Het beheren van Facebook en Instagram bestaande uit: content creatie d.m.v. design, fotografie en videografie. Het inplannen van organische posts,  het maken en inzetten van advertenties en operationeel maken van de Instagram store. Daarnaast geven wij ook marketing advies om nog meer conversies uit de webshop te halen. 

Testimonial Sara van den Horn- moviememories

Movie memories inspireert, denkt mee en is altijd enthousiast om er weer wat moois van te maken!
Dankzij movie memories is onze social media en webshop next level gegaan!

Sara van den Horn / Boudoir by Sara

videografie

fotografie

Over Boudoir by Sara

Zij zijn begonnen als kleine nagelstudio in 2003, uitgebreid naar een grotere winkel in het hartje van Zandvoort met een uitbreiding van een schoonheidssalon met verschillende behandelingen, een mode winkel en de webshop. In de webshop verkopen zij merken van goede kwaliteit en pasvorm en volgens de laatste mode trends. Bij elk item geven zij gratis stylingtips om je outfit zo goed mogelijk samen te kunnen stellen. Mailen met vragen zijn altijd welkom en beantwoorden ze binnen een uur. Ook met vragen over de styling van onze items kan je altijd mailen. Ze zijn altijd op zoek naar de mooiste merkjes en exclusieve items van over de hele wereld en proberen je het ‘musthave’ gevoel te geven als je op de webshop terecht komt. Een site waarop je verdwaald, inspiratie krijgt en telkens opnieuw wilt bezoeken. Je bestelling pakken zij zo mooi mogelijk in, zodat als je ‘boudoir’ pakje binnenkomt je hartje even over slaat. Dat geluksgevoel willen zij je geven, want daar worden wij vrouwen toch zo blij van!

Shop by Boudoir

Ook een fashionshoot of een promofilm van jouw winkel of kledingmerk? Misschien organiseren jullie binnenkort wel een modeshow?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Voor ieder budget is er wat te realiseren.

EEN OFFERTE AANVRAGEN