Opdracht: Content maken voor de nieuwe website van de Jhilon Josh Foundation. Meedenken met het concept en marketing adviezen hoe deze films het beste ingezet kunnen worden.

De Jhilon Josh Foundation

De Jhilon Josh Foundation is dé stichting die sportactiviteiten organiseert voor kinderen met een beperking. Eén moment per week waar het puur draait om het plezier van je kind en ontspanning voor het hele gezin. Waar een beperking de norm is en niet de uitzondering.

De Jhilon Josh Foundation kiest jaarlijks verschillende kinderambassadeurs uit, deze toppers hebben zelf een handicap en delen hun wensen of geven tips over welke activiteiten zij het leukst vinden. Gun jij alle andere kinderen ook evenveel plezier? Wij namelijk wel, en daarom steunt Movie Memories de Jhilon Josh Foundation.

Movie Memories steunt de Jhilon Josh Foundation door het social media beheer onder handen te nemen. Samen met de stichting hebben wij de contentkalender in leven gebracht met diverse vormen van content. In het begin is dit belangrijk wanneer er nog geen naamsbekendheid is opgebouwd, of het imago nog niet naar buiten gebracht is. Wij hebben content voor de stichting ontwikkeld, maar ook al diverse campagnes en fotoshoots voor de stichting uitgevoerd.

Kijk voor de hele interviews of voor meer informatie: www.jhilonjoshfoundation.nl

Onze content is gemaakt voor Social media, ieder zijn eigen formaat!

Ook een social media campagne lanceren om meer volgers, naamsbekendheid of te omzet generen? Laat ons jou helpen van begin tot eind! Wij nemen social media kanalen geheel of gedeeltelijk over. Neem nu contact op!

CONTACT

onze ambassadeur rapper Adje

Interviews aankondigingen

Mama van Jhilon

mama van Cassidy

Gideon Broer van miracle

mama van alexis

Story aankondigingen

De Jhilon Josh Foundation De Jhilon Josh Foundation is dé stichting die sportactiviteiten organiseert voor kinderen met een beperking. Eén moment per week waar het puur draait om het plezier van je kind en ontspanning voor het hele gezin. Waar een beperking de norm is en niet de uitzondering. De Jhilon Josh Foundation kiest jaarlijks […]