fashionshoot mohamed sankoh // XPLCT

Opdracht: Fotografeer en film Mohamed Sankoh – voetballer bij FC Stutgard- in kleding van XPLCT Studios.

videografie

fotografie

Ook een fashionshoot of een promofilm van jouw winkel of kledingmerk? Misschien organiseren jullie binnenkort wel een modeshow?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Voor ieder budget is er wat te realiseren.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Over XPLCT

In 2014 groeide een vriendschap tussen twee jongens uit Amsterdam, Shaquille Gunther en Garezi Septara, uit tot een bijzondere samenwerking. De twee vrienden ontdekken een tekort aan innovatieve, hoogwaardige kleding voor een betaalbare prijs en starten daarom hun bedrijf XPLCT Studios.

De collecties slaan aan en worden snel populair. Bekende artiesten en atleten als Lil Pump, Lil Baby, Soolking, Sevn, Alias, Josylvio, Boef, Lil Kleine, Hakim Ziyech en Arturo Vidal dragen de nieuwste collecties XPLCT.

XPLCT Studios maakt kleding van hoge kwaliteit en stelt comfort en een eerlijke prijs voorop. De collecties geven de consument de keuze tussen een luxe stijl en streetwear. Elke collectie is uniek en expliciet met de mogelijkheid om zowel kleding voor een avondje uit in de stad als kleding voor de actieve dag te dragen. Natuurlijk staat constante ontwikkeling voorop; XPLCT maakt kleding die toegankelijk is voor iedereen met een look die tegelijkertijd jeugdig en volwassen is.

Bij XPLCT Studios staat onderzoek naar modetrends voorop. De twee Amsterdamse vrienden creëren op basis van onderzoek hun eigen stijl en blijven deze ontwikkelen. Ze vinden inspiratie en motivatie in het samenbrengen van verschillende culturen en interesses.

Shop XPLCT
Tags: content / content maker / fotografie / social media / Social media campagne / Social media content / videograaf / videografie