PCI NEDERLAND INNOVATIEDAGEN 2018

Opdracht: Aftermovie PCI Nederland Innovatiedagen 2018 

Een mooie opdracht: maak een aftermovie van de Innovatiedagen om te laten zien wat PCI Nederland nog meer kan betekenen voor bestaande én nieuwe klanten. De aftermovie is natuurlijk ook bedoeld om kijkers te enthousiasmeren om volgend jaar ook (weer) bij dit superleuke, informatieve en interactieve evenement te zijn. Slim bekeken van PCI Nederland! 

review van Jurjen Heijnsdijk over Movie Memories

Kim helpt ons met event-video’s, zodat wij een goed beeld kunnen geven van deze, voor ons belangrijke events. De samenwerking is erg prettig, vertrouwd en wij zijn altijd erg tevreden met het eindresultaat. Kim denkt mee, geeft goed advies en tips en legt uit hoe je het beste resultaat kunt halen met video. Kortom; zeer professioneel en compleet.

Jurjen Heijnsdijk / Communicatie‑ en Eventmanager

PCI NEDERLAND INNOVATIEDAGEN 2018 Opdracht: Aftermovie PCI Nederland Innovatiedagen 2018  Een mooie opdracht: maak een aftermovie van de Innovatiedagen om te laten zien wat PCI Nederland nog meer kan betekenen voor bestaande én nieuwe klanten. De aftermovie is natuurlijk ook bedoeld om kijkers te enthousiasmeren om volgend jaar ook (weer) bij dit superleuke, informatieve en […]