content // smell it water bottle

Opdracht


Huisstijl ontwikkeling. Content creatie bestaande uit: design, fotografie en videografie. Aanpassen website in nieuwe huisstijl. Facebook instellen voor advertentie campagnes en het operationeel maken van de Instagram store. Het ontwerpen van flyers. 

Review van Dean Wiersma over samenwerking Movie Memories
Super contact, goed mee denken, snelle levering van onze wensen, onze website met foto’s en teksten zijn mooier geworden dan we hadden kunnen hopen!
Dean wiersma / Eigenaar Smell It Water Bottle

Website

Productfotografie

Reels

Social Media Content

Print

Over Smell It Water Bottle

Met ons unieke drinksysteem met geurpods wordt water drinken een plezierige ervaring en maakt het gemakkelijk om dagelijks de juiste hoeveelheid water te drinken.

Ontdek de sensatie van het drinken van jouw favoriete drankje zonder de calorieën of suikers! Met ons innovatieve product ervaar je de smaak van jouw lievelingsdrankje, terwijl je eigenlijk 100% water drinkt. Dankzij het feit dat ons brein voor 80% afhankelijk is van geur, zul je keer op keer de illusie hebben dat je jouw favoriete drankje drinkt, zonder schuldgevoel. Onze waterfles is ook handig in gebruik dankzij het kliksysteem op de dop, waardoor zelfs de allerkleinsten deze kunnen gebruiken.

Maak ook een verschil voor het milieu met onze Smell It Water Bottle®! Al onze producten worden gemaakt van recyclebare materialen en zijn herbruikbaar. Begin vandaag nog aan jouw reis naar een gezonde levensstijl met Smell It Water Bottle®!

Shop Bij Smell it

Ook een fashionshoot of een promofilm van jouw winkel of kledingmerk? Misschien organiseren jullie binnenkort wel een modeshow?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Voor ieder budget is er wat te realiseren.

EEN OFFERTE AANVRAGEN
Tags: bedrijfsfilm / content / content maker / fotografie / instagram / productfilm / promotiefilm / social media / Social media campagne / videograaf / videografie / Zandvoort