BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

Jouw product in beeld

Video is dé marketingtool van dit moment: laat daarom een bedrijfsfilm maken, vertel jouw verhaal en deel je boodschap online met de wereld! Wij weten hoe je een verhaal vertelt en de aandacht van de kijker trekt én vasthoudt. Of je nu kiest voor een promotiefilm, productfilm of aftermovie: de unieke beelden die wij voor ogen hebben, passen bij jouw doelgroep en vertalen jouw boodschap. Kies voor kwaliteit en laat jouw bedrijf schitteren in een bedrijfsfilm van Movie Memories.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Ook voor grote producties kun je bij ons terecht. We doen je graag een voorstel.

Voor iedereen die gezien wil worden

Een bedrijfsfilm past bij elke onderneming of organisatie. Van zzp, mkb en grote ondernemingen tot stichtingen en overheid. Voor iedereen die gezien wil worden. Wij vertalen jouw boodschap in krachtige en sprekende beelden. Wij spelen met sfeer, positieve emotie, erkenning en herkenning. Onze films verkopen en overtuigen!

Wij zijn veelzijdig en flexibel. Van 1 draaidag tot een meerdaags evenement: onze professionele videografen staan voor je klaar. Ook voor grote videoproducties kun je contact met ons opnemen!

OFFERTE AANVRAGEN

WAAR WIL JIJ HET VOOR GEBRUIKEN?

“VOOR ELK SOCIAL MEDIA- OF RECLAME PLATVORM EEN FILM”

KIES VOOR EEN BOAST OP SOCIAL MEDIA.

Herhaling is key! Kies niet voor 1 lang filmpje maar voor verschillende korte filmpjes die jouw boodschap duidelijk maken. Plan deze filmpjes en posts geleidelijk in, en verschijn steeds vaker in mensen hun tijdline.

Veel mensen maken een film en weten niet wat ze er verder mee aanmoeten. Ben jij ook zo iemand? Laat me jou helpen om jouw doelstellingen te halen. Samen op weg naar meer naamsbekendheid.

INSTAGRAM POST

SQUARE

INSTAGRAM STORY / DIGITALE ABRI’S

1920 X 1080

FACEBOOK POST/ WEBSITE /

1080 X 1920

FACEBOOK POST/ WEBSITE /

1080 X 1920

INSTAGRAM STORY / DIGITALE ABRI’S

1920 X 1080

X

werkwijze

TEVREDEN KLANTEN

wat anderen van ons vinden

“Jaarlijks strijden onze croupiers binnen Holland Casino voor de titel Beste Croupier van Nederland. Het is een enorme happening en het leek ons leuk om dit op film vast te leggen in de vorm van een aftermovie. Na enkele gesprekken met Movie Memories waren wij overtuigd dat zij dit op een goede manier in beeld konden brengen. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. De sfeer die het evenement met zich meebrengt is tot in detail weergegeven in de aftermovie. Wij zullen ook in de toekomst gebruikmaken van de diensten van Movie Memories 

Norbert Muller / Productspecialist TAF