social media // boudoir by Sara

Opdracht


Het beheren van Facebook en Instagram bestaande uit: content creatie d.m.v. design, fotografie en videografie. Het inplannen van organische posts,  het maken en inzetten van advertenties en operationeel maken van de Instagram store. Daarnaast geven wij ook marketing advies om nog meer conversies uit de webshop te halen. 

videografie

fotografie

Over Boudoir by Sara

Zij zijn begonnen als kleine nagelstudio in 2003, uitgebreid naar een grotere winkel in het hartje van Zandvoort met een uitbreiding van een schoonheidssalon met verschillende behandelingen, een mode winkel en de webshop. In de webshop verkopen zij merken van goede kwaliteit en pasvorm en volgens de laatste mode trends. Bij elk item geven zij gratis stylingtips om je outfit zo goed mogelijk samen te kunnen stellen. Mailen met vragen zijn altijd welkom en beantwoorden ze binnen een uur. Ook met vragen over de styling van onze items kan je altijd mailen. Ze zijn altijd op zoek naar de mooiste merkjes en exclusieve items van over de hele wereld en proberen je het ‘musthave’ gevoel te geven als je op de webshop terecht komt. Een site waarop je verdwaald, inspiratie krijgt en telkens opnieuw wilt bezoeken. Je bestelling pakken zij zo mooi mogelijk in, zodat als je ‘boudoir’ pakje binnenkomt je hartje even over slaat. Dat geluksgevoel willen zij je geven, want daar worden wij vrouwen toch zo blij van!

Shop by Boudoir

Ook een fashionshoot of een promofilm van jouw winkel of kledingmerk? Misschien organiseren jullie binnenkort wel een modeshow?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Voor ieder budget is er wat te realiseren.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

fashionshoot mohamed sankoh // XPLCT

Opdracht: Fotografeer en film Mohamed Sankoh – voetballer bij FC Stutgard- in kleding van XPLCT Studios.

videografie

fotografie

Ook een fashionshoot of een promofilm van jouw winkel of kledingmerk? Misschien organiseren jullie binnenkort wel een modeshow?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Voor ieder budget is er wat te realiseren.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Over XPLCT

In 2014 groeide een vriendschap tussen twee jongens uit Amsterdam, Shaquille Gunther en Garezi Septara, uit tot een bijzondere samenwerking. De twee vrienden ontdekken een tekort aan innovatieve, hoogwaardige kleding voor een betaalbare prijs en starten daarom hun bedrijf XPLCT Studios.

De collecties slaan aan en worden snel populair. Bekende artiesten en atleten als Lil Pump, Lil Baby, Soolking, Sevn, Alias, Josylvio, Boef, Lil Kleine, Hakim Ziyech en Arturo Vidal dragen de nieuwste collecties XPLCT.

XPLCT Studios maakt kleding van hoge kwaliteit en stelt comfort en een eerlijke prijs voorop. De collecties geven de consument de keuze tussen een luxe stijl en streetwear. Elke collectie is uniek en expliciet met de mogelijkheid om zowel kleding voor een avondje uit in de stad als kleding voor de actieve dag te dragen. Natuurlijk staat constante ontwikkeling voorop; XPLCT maakt kleding die toegankelijk is voor iedereen met een look die tegelijkertijd jeugdig en volwassen is.

Bij XPLCT Studios staat onderzoek naar modetrends voorop. De twee Amsterdamse vrienden creëren op basis van onderzoek hun eigen stijl en blijven deze ontwikkelen. Ze vinden inspiratie en motivatie in het samenbrengen van verschillende culturen en interesses.

Shop XPLCT

fashionshoot Fabiano Rust // Black Bananas

Opdracht: In samenwerking met Seven Figures en Black Bananas hebben we het concept ‘The Ball’ gemaakt. We volgden Fabiano Rust een jeugdspeler bij Feyenoord in de kleding van Black Bananas. Hij draagt BB Anorak Neon Collar, de BB Purple Anorak Hoody gecombineerd met de BB Don Damaged Jeans en de Shadow Cross Bag.

videografie

fotografie

fashionshoot Wildfish kinderkleding

Opdracht: Opdracht: Fashionshoot voor Wildfish kinderkleding.

videografie

Ook een fashionshoot of een promofilm van jouw winkel of kledingmerk? Misschien organiseren jullie binnenkort wel een modeshow?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Voor ieder budget is er wat te realiseren.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Over Wildfish

Niet gestileerd, niet perfect, niet uniform maar authentiek en uniek. Het behouden van eigenheid, ondanks invloeden van buitenaf staan centraal bij het kinderkleding merk WildFish. WildFish zoekt de schoonheid van imperfectie op.

De WildFish collectie wordt slechts en alleen gemaakt van bestaande restant stoffen en garens,  gevonden tijdens een ontdekkingsreis in een hoekje van een fabriek in bijv. Indonesie als “onbruikbaar“ achtergelaten, of als niet meer ”hip” verstopt op een van de vele stoffenmarkten omdat de kleur, print of kwaliteit niet meer in de trend past.

WildFish geeft deze stoffen en garens een tweede leven, de stof en de authenticiteit opnieuw ontdekken symboliseert deze limited collectie van Wildfish. Bestaande stoffen en garens ondergaan ieder hun eigen unieke recycle proces om zo van oud weer nieuw te maken, kleuren ontstaan hierbij spontaan en worden niet specifiek vooraf bepaalt. Hierdoor krijgt ieder product een uniek uiterlijk.

De kleding is voor alle kinderen, zonder onderscheid in sekse omdat identiteit losstaat van wat er door de buitenwereld wordt opgelegd. Of het nu overals, kaplaarzen of uniformjasjes zijn, een kind kiest zijn eigen identiteit. 

Het eigen karakter met kleine imperfecties maakt de identiteit van WildFish.

Doei, WildFish!

Shop Wildfish