Newbornclip

Jullie baby is geboren! Gefeliciteerd met de komst van dit kleine wonder. Even is er niets belangrijkers dan dit nieuwe leven. Natuurlijk willen jullie die mooie herinneringen bewaren en delen met familie en vrienden. Dat kan in een newbornfilm, gemaakt door Movie Memories. Wij leggen de eerste momenten samen met jullie kindje vast voor later. Hoe leuk is het voor hem of haar te zien hoe verliefd jullie toen waren op hen. 

Een newbornfilm is puur, intiem en stijlvol. Ook al zijn we overal bij, jullie merken nauwelijks dat we er zijn. Bovendien richten we onze camera’s ook op andere zaken die zo voor altijd in jullie herinnering blijven. Denk aan de babykamer, het wiegje, het geboortekaartje en natuurlijk eventuele oudere broertjes of zusjes. Jullie kunnen de gemonteerde newbornfilm na zeven dagen verwachten.

Leuk idee: stuur dit bijzondere filmpje als digitaal geboortekaartje naar familie en vrienden!

cadeau tip?

Op zoek naar een super origineel cadeau voor de aanstaande of kersverse ouders? Geef een newbornfilm van Movie Memories cadeau. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Enthousiast? Zie hieronder de portfolio van Movie Memories.

NEWBORNFILM Jan Alexander

Deze shoot was extra speciaal omdat de opbrengst naar Liam ging, een kindje met een ongeneselijke ziekte. In Zandvoort werd massaal geld ingezameld door middel van acties om er voor te zorgen dat hij een speciale behandeling kon krijgen in het buitenland. Wij hebben een Newborn film geloot en de gelukkige winnaars waren Dorota en Daniël en hun kersverse baby Jan Alexander.

Wat een pracht gezin zijn jullie! De liefde spat er van af. Bedankt voor de super mooie recensie. Dit is waar we naar streven!

NEWBORNFILM BOYI ANN

Voor Kathy en Bas had ik de eer om een newborn film te maken van Louèn. Wat een prachtige baby en wat een lieve behulpzame grote Broer. Echt aandoenlijk om naar te kijken. Ze wilden graag zwart/ wit en dat kan natuurlijk ook bij Movie Memories. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden?

NEWBORNFILM Nova Maré

Lieve Daphne, Fabian, Dylano en Nova Maré, Wat een mooie en liefdevol gezin zijn jullie!.. Op 18-09-2022 is Nova geboren en wij hadden de eer om haar filmen. Zowel Nova als haar grote broer Dylano spatte van het scherm af! Heel veel plezier met kijken..

NEWBORNFILM Loua Iselle Koper

Wat is dit een prachtig gezin! En dan is het ook nog familie van mij.. 🙂 

Lieve Mi en Patrick, wat zijn jullie gezegend met jullie prachtige kinderen. De komst van Loua maakt dat jullie gezin nu echt compleet is. En wat is Lyas knap en zorgzaam voor zijn kleine zusje. 

wat anderen van ons vinden

Ik heb bij movie memories een filmpje laten maken van onze zoon en lieve kim wat is ie mooi geworden. Was ontzettend leuk om mee te maken niet gemaakt gewoon ontspannen je merkt haast niet dat ze er is. Ik raad echt iedereen aan om dit te maken. Echt het allermooiste aandenken dat er is!

Marie Louise

If we ever forget what is happiness… It is just there, in this movie. I don’t have words to express how delighted and thankful we are. Daniel has told me that he should send you a picture of me crying with happiness while watching it and that this should be the best review ever. You are just incredible, so talented! Nothing should be adjusted, it is perfect. Thank you🥰 I am going to watch it over and over again

Dorota
newborn teaser
€29,-
Alleen i.c.m. een newbornclip
Twee instagram stories
Muzieklicentie
Digitale oplevering

incl. btw

Newbornclip
€349,-
Drie uur filmen
Drie minuten clip
Muzieklicentie
Digitale oplevering
5 foto's

incl. btw // excl. korting

Newborn deluxe
€449,-
Drie uur filmen
Drie minuten clip
Audio als voice-over
Professioneel licht
Muzieklicentie
Digitale oplevering
15 foto's

incl. btw // excl. korting