Trouwfilm

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Leuk dat jullie interesse hebben in een videograaf, die deze bijzondere dag vastlegt. De bruid en bruidegom, de ringen, de kus, de gasten, het feest, de emoties en het geluk. Wij voelen perfect aan wat voor jullie belangrijk is en missen geen moment!

Vaak horen we van bruidsparen dat je op je trouwdag echt wordt geleefd. Zo kan het gebeuren dat je net dat ene moment mist als oma volschiet tijdens de ceremonie. Ook de giechelende bruidsmeisjes of die trotse blik van de vader van de bruid kunnen je ontgaan. Wij zien dat wel. Een goede videograaf legt deze intieme momenten vast zodat jullie ze nog vaak kunnen terugkijken. Met een lach en een traan. Ons oog voor die kleine details tilt jullie trouwfilm naar een hoger niveau.

Enthousiast? Bekijk hieronder de portfolio van Movie Memories.

werkwijze

 

 

 

Nieuw! Jouw liefdesverhaal in een eigen speelfilm voor altijd bewaard

 

trouwfilm, usb kist, message in a bottle

Ik moest aan ‘The Notebook’ denken toen ik deze prachtige verpakking zag. Wie kent die mooie film nou niet? Dat romantische verhaal dat ons vertelt hoe belangrijk het is om je herinneringen voor altijd vast te leggen.

 

 

Want wat als je elkaar niet meer kunt herinneren? Of als je herinneringen naar de achtergrond verdwijnen omdat de dagelijkse sleur van het leven de overhand neemt? Hoe waardevol is het als je deze film kunt opzetten voor je geliefde en dat hij of zij na afloop weer opslag verliefd op je is. Net als Drew Barrymore overkomt in ‘The 50 first days’; als we het dan toch over romantische films hebben.

 

 

Bestel deze luxe verpakking, inclusief 15 foto’s van jullie bruiloft, voor een meerwaarde van € 99,-.
Sorry! Maar wie wil dit nou niet? Nou, ik wel als ik ga trouwen…

wat anderen van ons vinden

Wat een geweldige trouwclip heeft Movie Memories gemaakt van onze huwelijksdag! Het enthousiasme en de passie voor film en montage maken de voorbespreking, de trouwdag zelf en contact naderhand met Kim erg prettig en aanstekelijk. Het resultaat is een trouwclip met prachtige beelden en een fantastische montage van beelden, geluid en muziek. Het geeft een mooie impressie van de sfeer van de gehele huwelijksdag. Duizend maal dank voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat!

Jordy & Melissa

Wat heeft movie memories onze herinnering vast gelegd op een prachtige manier!!! Onze dag was nog al spannend want de trouwerij was een verrassing voor mijn man. Ik heb dit besproken met Kim en zij kwam met prachtige ideeen wat de dag nog specialer heeft gemaakt. Ze was er vanaf het begin bij maar volkomen op de achtergrond en toch heeft ze de mooiste momenten vast gelegd. Ze had alles onder controle en had totaal geen aanwijzingen nodig. Je kan zien aan haar werk dat het voor haar geen werk is maar een passie met een ongelooflijk emotioneel en liefdevol eind product. Ik raad dit bedrijf zonder twijfel aan iedereen aan die een mooi moment heeft om vast te leggen want op de dag zelf zit je in een roes en gaat alles aan je voorbij. Zo fijn om op je gemak alle momenten terug te kijken…

Denise

Ontzettend bedankt voor deze prachtige film! Wat een cadeau deze video! En wat een talent, Kim weet jij zelf wel hoe goéd jij bent. Echt een aanrader voor elk bruidspaar!

Evelien

Kim weet heel goed aan te voelen wat je wil, tevens is ze heel professioneel en zeker perfectionistisch te noemen. Waardoor haar werk meer dan goed is te noemen. Kortom een heerlijk mens die haar vak verstaat! ❤️

Nicole

Bekijk de video testimonial van Rik & Mireille

Live Testimonial Movie Memories from Movie Memories NL on Vimeo.

 

 

een trouwvideo laten maken kan vanaf €1099

Uit te breiden met verschillende opties:

Drone beelden

Beelden die vanaf de grond worden gemaakt geven slechts een klein deel van de hele ervaring weer. Kies daarom ook voor opnames met een drone. Alle opnames tezamen maken de beleving nog intenser.

Ceremonie

Jullie liefdesverhaal verteld door de Babs of misschien door een dierbaren of jullie zelf. De ceremonie wordt gefilmd met drie camera’s zodat we prachtige beelden kunnen maken van jullie emoties en de mensen waar jullie echt om geven.

Trouwdocument

Alle hoogtepunten van de dag en meer! Gemonteerd in een cinematografische documentaire op een chronologische volgorde. Klik hier voor een voorbeeld.

Speeches

Als ik bruidsparen achter af vraag waar ze het blijst mee zijn, geven ze vaak het antwoord: ” De speeches”. Op dit soort dagen zeggen mensen hele mooie dingen recht uit het hart. En als deze bijzondere mensen wegvallen, dan heb je de stem, de woorden en de beelden nog. Hoe waardevol..