aftermovie

Met een aftermovie klaar voor de toekomst

Een aftermovie laten maken? Absoluut! Een aftermovie is pure emotie en één en al verleiding. Een goed geproduceerde aftermovie is nagenieten en vooruitkijken tegelijk, waarmee je nu al je toekomstige bezoekers binnenhaalt.

Aftermovie: perfecte reclamespot

Steeds vaker kiezen bedrijven of organisatoren van evenementen voor een aftermovie. Het is dé manier om de wereld te laten zien hoe leuk, spectaculair of sportief jouw event was. Aftermovies worden bij uitstek gedeeld op social media en hebben daardoor een heel groot bereik. Wie erbij was, geniet na bij het zien van de beelden. En wie er niet bij was wordt verleid om er volgende keer wel bij te zijn. Een perfecte reclamespot dus voor jouw merk, event of bedrijf. 

Aftermovie: laat het aan Movie Memories over

Voor een succesvolle aftermovie schakel je de professionals van Movie Memories in. Ons team maakt spectaculaire aftermovies van jouw evenement, bedrijfsuitje, festival, feest of congres. Of je event een dag duurt of meerdere dagen, wij zijn daar waar de actie is. Dat vraagt om een goede voorbereiding en strakke planning. Belangrijk voor ons is te weten wat jij wilt bereiken met de aftermovie. Jouw ideeën en wensen vormen de basis voor onze aanpak en montage van de film!

Wil je ook een aftermovie laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

vraag offerte aan

Portfolio

werkwijze

wie je voorgegaan zijn

wat anderen van ons vinden

“Jaarlijks trijden onze croupiers binnen Holland Casino voor de titel Beste Croupier van Nederland. Het is een enorme happening en het leek ons leuk om dit op film vast te leggen in de vorm van een aftermovie. Na enkele gesprekkenmet Movie Memories waren wij overtuigd dat zij dit op een goede manier in beeld konden brengen. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen zelfs overtroffen. De sfeer die het evenement met zich meebrengt zijn tot in detail weergegeven in de aftermovie. Wij zullen ook in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van MNovie Memories!”

Norbert Muller / Productspecialist TAF