Newbornclip

Jullie baby is geboren! Gefeliciteerd met de komst van dit kleine wonder. Even is er niets belangrijkers dan dit nieuwe leven. Natuurlijk willen jullie die mooie herinneringen bewaren en delen met familie en vrienden. Dat kan in een newbornfilm, gemaakt door Movie Memories. Wij leggen de eerste momenten samen met jullie kindje vast voor later. Hoe leuk is het voor hem of haar te zien hoe verliefd jullie toen waren op hen. 

Een newbornfilm is puur, intiem en stijlvol. Ook al zijn we overal bij, jullie merken nauwelijks dat we er zijn. Bovendien richten we onze camera’s ook op andere zaken die zo voor altijd in jullie herinnering blijven. Denk aan de babykamer, het wiegje, het geboortekaartje en natuurlijk eventuele oudere broertjes of zusjes. Jullie kunnen de gemonteerde newbornfilm na zeven dagen verwachten.

Leuk idee: stuur dit bijzondere filmpje als digitaal geboortekaartje naar familie en vrienden!

Newborn Video - Elise

cadeau tip?

Op zoek naar een super origineel cadeau voor de aanstaande of kersverse ouders? Geef een newbornfilm van Movie Memories cadeau. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Enthousiast? Zie hieronder de portfolio van Movie Memories.

NEWBORNFILM ELIZE

Op 21 januari 2017 werd Elize geboren. Voor haar papa en mama mochten we een digitaal geboortekaartje maken en hier is een teaser van haar clip. Haar digitale geboortekaartje wilde ze alleen laten zien in privé kringen.

NEWBORNFILM Boyi Ann

Voor Lucienne had ik de eer om een newborn film te maken van Boyi Ann. Wat een prachtige baby en wat een lieve behulpzame grote zus. Chelsey neemt haar rol heel serieus en dat is te zien. Zo liefdevol en zorgzaam net als haar mama.. Echt aandoenlijk om naar te kijken.

NEWBORNFILM JEWELL

Lieve Cheryl, Raoel, Tyler en Jewell, Wat een mooie en liefdevol gezin zijn jullie!.. Op 13-11-2016 is Jewell geboren en wij hadden de eer om haar filmen. Zowel Jewell als haar grote broer Tyler spatte van het scherm af! Heel veel plezier met kijken..

wat anderen van ons vinden

Ik heb bij movie memories een filmpje laten maken van onze zoon en lieve kim wat is ie mooi geworden. Was ontzettend leuk om mee te maken niet gemaakt gewoon ontspannen je merkt haast niet dat ze er is. Ik raad echt iedereen aan om dit te maken. Echt het allermooiste aandenken dat er is!

Marie Louise

We hebben bij movie memories een geboorte filmpje laten maken van ons dochtertje als digitaal geboortekaartje. Wat een aanrader. Het is echt prachtig geworden!!! Een super mooie herinnering. We krijgen heel veel complimenten dus ga vooral zo door.

Sera

Hele maand mei en juni krijg je €50,- korting op een Newbornfilm*.

Boek nu jullie newbornclip of geef het cadeau!

*Aanbieding geldt voor kindjes die in 2021 zijn geboren of dit jaar nog worden geboren. Neem contact op en check onze beschikbaarheid.

newborn teaser
€29,-
Alleen i.c.m. een newbornclip
Twee instagram stories
Muzieklicentie
Digitale oplevering

incl. btw

Newbornclip
€349,-
Drie uur filmen
Drie minuten clip
Muzieklicentie
Digitale oplevering
5 foto's

incl. btw // excl. korting

Newborn deluxe
€449,-
Drie uur filmen
Drie minuten clip
Audio als voice-over
Professioneel licht
Muzieklicentie
Digitale oplevering
15 foto's

incl. btw // excl. korting