5 redenen waarom je voor een videograaf kiest op jouw bruiloft

waarom een videograaf

5 Redenen waarom je voor een videograaf kiest

  1. Beleef je trouwdag opnieuw

Een film zegt meer dan 1000 foto’s. Een herinnering van bewegende beelden zorgt ervoor dat je weer helemaal terug bent in het moment. Je ziet dingen die je op de dag zelf niet zijn opgevallen, de emoties van de gasten op het moment dat jullie het ja-woord gaven of de momenten dat jullie jezelf klaar maken voor de grote dag.

  1. Mooie woorden, worden vastgelegd

De speech van je vader, de mooie en emotionele woorden van je (schoon)moeder. Misschien wel het geen wat jullie tegen elkaar zeggen. Nu hoef je het niet woord voor woord in je geheugen te printen maar kan je het op een later tijdstip even terugluisteren.

  1. Cadeau voor de afwezigen

Er zullen altijd door omstandigheden sommige genodigden de dag niet kunnen bijwonen. Misschien hebben jullie wel familie en of vrienden in het buitenland die niet de mogelijkheid hebben om naar jullie toe te komen. Dan is dit het ultieme cadeau voor hen. Zij krijgen dmv het filmpje toch een impressie hoe de dag was. Net alsof ze er toch even bij waren.

  1. Een mooie herinnering

Ook is het een mooie herinnering voor de mensen die er wel bij waren. Door het bekijken van het filmpje zijn ze er weer even bij en zien ze ook de dag van andere invalshoeken.

  1. Bladeren v.s. bank hangen

Een trouwdocument is natuurlijk mooi om vast te houden en in door te bladeren. Het enige nadeel is dat het maar door drie mensen tegelijk bewonderd kan worden en een film kan op hetzelfde moment, op de bank, onder het genot van een drankje etc door alle aanwezige bekeken worden

Daarom dus! Meer weten? Kijk snel op www.moviememories.nl