Daarom een digitaal geboortekaartje!

Daarom een digitaal geboortekaartje!

Met een newbornfilm leg je de eerste dagen van je baby op een mooie en lieve manier vast. Je kindje is nog zo klein. Dat lachje, die handjes, dat geeuwtje, die ogen, dat wil je keer op keer weer zien. Houd de film niet alleen voor je eigen gezin, maar deel die prachtige beelden met je familie en vrienden. Dat is meteen je digitale geboortekaartje. De speciale videoclip van een paar minuten bevat alle belangrijke info zoals de naam van je kindje, het gewicht en de lengte. En verder de allermooiste beelden van jou en je gezin, met je baby in de hoofdrol.

3 redenen om te kiezen voor een digitaal geboortekaartje

  1. Film neemt je mee terug in de tijd

Een digitaal geboortekaartje is een prachtige manier om jullie kindje op de meest liefdevolle manier voor te stellen aan je familie en vrienden. Bovendien is het, naast de aankondiging van jullie nieuwe gezinslid, een blijvende herinnering in bewegende beelden. De videoclip neemt je mee terug in de tijd, toen jullie kindje nog zo klein was. Want oh, wat gaat het snel.

  1. Nieuw en hip

Wist je dat onze voorouders helemaal geen geboortekaartjes verstuurden? Dat gebeurt pas sinds de jaren 40 van de vorige eeuw en dan alleen nog maar door de rijken, omdat het ontzettend duur was. Door de jaren heen ontwikkelt het kaartje zich van simpel wit met uitsluitend de naam van het kindje en de ouders, naar kleurrijk en uitbundig vormgegeven met vrolijke teksten, tekeningen en foto’s.
Best mooi, natuurlijk. En toch… zeg nu zelf: een papieren geboortekaartje is zó 20ste eeuw! De newbornfilm is nieuw en hip! Je digitale geboortekaartje is echt iets van nu.

  1. Het is goed voor het milieu

Last but not least: het digitale geboortekaartje is duurzaam! Er komt geen papier, inkt of brandstof bij aan te pas om je kaartje te versturen.

Daarom dus! Movie Memories legt de eerste momenten samen met jullie kindje vast voor later. Meer weten? Kijk snel op www.moviememories.nl