Nieuwe apparatuur – Movie Memories is er klaar voor

Movie Memories nieuwe apparatuur

Graag vertellen we jullie meer over onze nieuwe apparatuur, waarmee we het aankomend bruidsseizoen prachtige trouwfilms gaan maken. We zijn meer dan ooit voorbereid: compacte camera’s, topkwaliteit audio en natuurlijk een drone! Onze films zijn haarscherp en klaar voor de nieuwe generatie: 4k! Dat is nog beter dan HD.

[/row]

Sony A7s II

We hebben onlangs de Sony A7s II gekocht; zeg maar de Ferrari onder de systeemcamera’s. Deze camera biedt echt alles. Met een full frame sensor en de mogelijkheid om met weinig licht te filmen, is deze camera uitermate geschikt voor het filmen van bruiloften. De beelden zijn van zeer hoge kwaliteit, helder en haarscherp. Behalve dat hij 4k kan filmen is hij super compact. Hij ziet eruit als een kleine spiegelreflexcamera. En dat is prettig: als bruidspaar heb je dus niet het gevoel dat er een hele filmcrew om je heen loopt.

Lenzen voor dag en avond

Voor de kenners: de lenzen die we gebruiken zijn de Carl Zeis 55 mm f1.8 en de 16-35 mm. De 55 mm is een primelens die een prachtige scherpte-diepteverloop geeft.
Voor de ceremonie en de feestavond kiezen we voor de Sony 70-200. Deze lens zorgt ervoor dat we mooie shotjes kunnen maken zonder dat iemand dat door heeft. Daar hebben we natuurlijk de zoomfunctie voor…

Optimaal geluid

Audio is heel belangrijk voor onze films. Om geluid zo optimaal mogelijk te laten klinken, bevestigen we een Rode video mic pro op de camera. Zo pikken we tijdens het filmen ook geluiden op die net dat beetje extra gevoel geven aan de film. Denk hierbij aan omgevingsgeluiden of lieve woordjes van papa en mama bij het aankleden, etc.
Voor de speeches kiezen we voor opnameapparatuur, namelijk de zoom H1. Deze is gekoppeld aan een dasspeld, die we zo onopvallend mogelijk opspelden.

Spannende beelden dankzij de glidecam én drone

Naast het gebruik van statieven, monopods en sliders, filmen we ook met behulp van een glidecam. De glidecam maakt het mogelijk om mee te lopen zonder dat er storende bewegingen in het beeld te zien zijn. Dit levert spannende beelden op die net even anders zijn.
En als klap op de vuurpijl: de drone. Die mag niet meer ontbreken. Mits de locatie en het weer het toelaten, zorgt de drone voor adembenemende shots. Die beelden uit verrassende hoeken maken jullie trouwfilm compleet.

Willen jullie een hoogwaardige trouwfilm, die er over tien jaar nog steeds geweldig uitziet? Een film waarin dronebeelden voorkomen? Waarin emoties duidelijk in beeld zijn? Wil je twee videografen die oog hebben voor detail? En dat allemaal tegen een betaalbare prijs?

Boek ons nu voor jullie bruiloft en wij zorgen ervoor dat dit dé film is die jullie verhaal vertelt. Zo mooi dat jullie hem keer op keer weer willen bekijken.
Check voor meer informatie onze website: www.moviememories.nl