over ons

Kim- Creatieve videograaf met oog voor detail

Voor mijn studie aan de Hotelschool liep ik stage in Mexico, waar ik de weddingplanner van het hotel mocht assisteren. Wat een bijzondere baan. Je bent getuige van intieme en liefdevolle momenten, waar het bruidspaar en alle gasten nog jaren later met veel vreugde aan terugdenken. Ervoor zorgen dat een bruid en bruidegom de mooiste dag van hun leven beleven, is ontzettend leuk en dankbaar werk. Helaas kon ik, terug in Nederland, niet direct werk vinden in deze branche.

Ik ging weer aan de slag als croupier bij Holland Casino in Zandvoort; werk dat ik tijdens mijn studie al deed. Bovendien een baan waarin je veel mensenkennis opdoet. Ik ben altijd creatief bezig en zoek wegen om mijn creativiteit te laten zien. Zoals op mijn YouTube-kanaal. Wel kwam ik snel tot de conclusie dat ik liever achter de camera sta dan ervoor. Mijn passie ligt bij het filmen en editen van het materiaal. Toen twee collega’s vertelden dat zij geen fotograaf konden vinden voor hun huwelijk, heb ik aangeboden om als videograaf hun trouwdag te filmen. Ik herinnerde me weer wat mij zo aantrok aan weddingplanning: de dag, de mensen, de geluksmomenten… Tijdens het editen van de film vielen alle puzzelstukjes op hun plek, ik doe dit met zo veel plezier. Ik heb mijn passie gevonden!

 

Aldrich – Inventieve videograaf met veel geduld

Ik volg altijd mijn gevoel, waarheen het mij ook leidt. Zo was ik meteen verkocht toen ik met Kim naar een bruiloft ging om te filmen. Dit is denk ik één van de mooiste dingen om te doen: als videograaf een bijzonder moment in iemands leven vastleggen. Dit is ook wel het mooiste cadeau dat je aan iemand kunt geven.

Ik ben absoluut niet bang om nieuwe dingen te proberen. Dat is de reden waarom ik me verder heb verdiept in videografie. Ik kwam tot de ontdekking dat je je creativiteit kunt prikkelen en ontwikkelen. Mijn motto: ‘Volg je hart en volg je gevoel’. Houd jezelf bezig met dingen die je een goed gevoel geven over jezelf en anderen. En dat is precies wat ik nu doe als videograaf.

over ons

 

– Bekijk hier onze werkwijze –