Noëll Lifa Newborn clip

Voor onze lieve vrienden Marie-Louise en Eddy maakten wij een newbornfilm van de nieuwe aanwinst van de familie. Wat een lieve en knappe baby is Noëll Lifa. Jammer dat papa er niet bij kon zijn. Desalniettemin is het een super mooie clip geworden waarin de liefde tussen moeder en kind van het beeld spat. Heel veel plezier met kijken…!

Wil jij ook een bijzonder filmpje van jou en je baby? Of zoek je een speciaal kraamcadeau? Kijk dan op onze website voor meer informatie. www.moviememories.nl

Jewell Newbornclip

Lieve Cheryl, Raoel, Tyler en Jewell, Wat een mooie en liefdevol gezin zijn jullie!.. Op 13-11-2016 is Jewell geboren en wij hadden de eer om haar filmen. Zowel Jewell als haar grote broer Tyler spatte van het scherm af! Heel veel plezier met kijken..

Ook interesse in een Newborn Clip van jouw kleine spruit? Check onze website en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Jayden Newborn clip

Op 19 december 2016 is er een nieuw familielid geboren! Reden genoeg om een newborn clip te maken van onze lieve knappe neefje. Naast Jayden is natuurlijk, ons nichtje, Cailey ook in beeld. Ze neemt haar taak als grote zus met veel liefde en zorgzaamheid op zich.. Echt aandoenlijk om naar te kijken.

Ook interesse in een Newborn Clip van jouw kleine spruit? Check onze website en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.