Veronique & Jasper Trouwclip

,

Yesss!! de clip is klaar!!
Geweldige styled shoot gehad!! In samen werking met Stance Photography en The Memory Factory – Wedding & Event Planner.


Deze leveranciers hebben hieraan meegewerkt!!
Fotograaf: @stancefotografie
Organisatie: @thememoryfactory
Styling: @limerencestyling
Bloemist: @bloomingbydiana
Videograaf: @moviememoriesnl
Trouwjurk: @arnhemsmeisjenl
Trouwpak: Spierings Herenmode
Make-up & Haar: @bianca.duizer
Stationery: @leintjesexclusief
Sieraden: @drksonline
Trouwdecoratie: @weddingdeco.nl
Taart: @bakverhalen
Leren jasje: @back.studios
Ringen: @oogstgoudsmeden
Taarttopper: @theweddingpressnl
Confetti: @bladconfetti
Locatie: @zaakacht

Fabian & Evelien Trouwclip

,

Voor mij was dit extra speciaal om dit vast te mogen leggen omdat je mijn lieve collega bent. Ik wilde jullie verhaal en dag zo goed mogelijk in beeld brengen met alle wensen die jullie hebben aangegeven. Jullie bruiloft had een bohemian vintage feel en hoop dat ik dit ook in de film terug te zien. Jesse Jan Brinks dank je wel voor het assisteren en de prachtige beelden. We hopen dat jullie hem net zo mooi vinden als wij.

 

Dit is waar Movie Memories voor staat. Jullie verhaal verteld in de sfeer van de dag met heel veel emotie, humor en echtheid.
Willen jullie ook zo een gepersonaliseerde film, kijk dan op www.moviememories.nl voor meer informatie en check op jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Heel veel kijkplezier!

Weddingclip/Trouwclip

,

Trouwclip

Een trouwclip is een perfect manier om alle highlights te laten zien van de bijzondere dag. Zoals ook bij dit koppel!

Wat een geweldig stel en wat hebben we gelachen met dit koppel.  Het was weer een geslaagde dag, alleen maar liefde en alleen maar genieten.

Willen jullie ook een hoogwaardige trouwfilm, die er over tien jaar nog steeds geweldig uitziet? Een film waarin dronebeelden voorkomen? Waarin emoties duidelijk in beeld zijn? Wil je twee videografen die oog hebben voor detail? En dat allemaal tegen een betaalbare prijs?

Kijk dan snel op onze homepagina om Movie Memories beter te leren kennen. Wellicht zijn wij nog beschikbaar op jullie trouwdag!

Henk & Lianne Trouwclip

,

Trouwclip Henk & Lianne

Movie Memories had de eer om deze bijzondere dag van Henk & Lianne te mogen vastleggen. Deze bruiloft was als geen ander. Het speelde zich af op verschillende locaties, waaronder in de prachtige tuin van de ouders van de bruid en het prachtige Kasteel De Vanenburg. Ook was het thema en de dresscode van deze dag felle kleuren. Dit wilden we graag terug brengen in de film zodat de sfeer helemaal terug kwam. Ik denk dat het ons gelukt is.. Veel plezier met kijken..

We zijn er benieuwd wat jullie er van vinden?

Credits Song: I choose you – wirtten and composed by Ryann Darling. www.ryanndarling.com 

 

Gaan jullie ook binnenkort trouwen en willen jullie ook zo een waardevol document? Neem dan contact op om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is..

Bart en Marlieke Trouwclip

,

Trouwclip Bart en Marlieke

 

Ons eerste bruidspaar die ons geboekt heeft nadat wij officieel zijn ingeschreven bij de KvK. Wat waren we blij toen we hen tijdens onze eerste kennismaking ontmoet hadden. Wij mochten de bruiloft van Bart & Marlieke filmen. Een bruiloft met alles er op en eraan. Een prachtige locatie, een beeldig stel en twee hele lieve families die er voor zorgde dat het een hele bijzondere dag werd. Heel veel plezier met kijken en we zijn heel erg benieuwd wat jullie er van vinden.. #kasteelmaurick

Trouwclip Certaldo Alto Toscane- Tuscany Weddingclip – videograaf

,

Trouwclip Certaldo Alto Toscane,

Onze eerste destination wedding is een feit! We waren zo blij met deze opdracht, dat we vlinders in ons buik kregen bij het openen van de mail. Het was echt een eer om bij zo een intieme bruiloft aanwezig te zijn, in zo een authentieke Italiaanse plaats als Certaldo Alto, Toscane, omring met zo veel liefde. Het kon dan ook niet anders dat we helemaal verliefd werden op deze plek. We hopen dat jullie het net zo mooi vinden als het bruidspaar zelf!

Gaan jullie binnenkort ook trouwen en heb je nog geen videograaf? Wil je net zo een clip als de Trouwclip Certaldo Alto Toscane Neem dan contact op voor onze beschikbaarheid en wie weet filmen we jullie verhaal binnenkort! www.moviememories.nl P.s. We hebben nog enkele data in juli vrij dus wees er snel bij!

Locatie bruiloft // Locatie Lunch // Villa Fabronni // Fotografie // Weddingplanner

Tips voor een geweldige trouwclip?

De hoofdrol spelen in je eigen trouwclip is natuurlijk niet iets wat je iedere dag doet. Toch? Daarom hebben wij een lijst gemaakt van 9 tips die jullie zullen helpen voor het voor krijgen een geweldige Trouwfilm. Heel veel leesplezier..