Trouwfilm

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Leuk dat jullie interesse hebben in een videograaf, die deze bijzondere dag vastlegt. De bruid en bruidegom, de ringen, de kus, de gasten, het feest, de emoties en het geluk. Wij voelen perfect aan wat voor jullie belangrijk is en missen geen moment!

Vaak horen we van bruidsparen dat je op je trouwdag echt wordt geleefd. Zo kan het gebeuren dat je net dat ene moment mist als oma volschiet tijdens de ceremonie. Ook de giechelende bruidsmeisjes of die trotse blik van de vader van de bruid kunnen je ontgaan. Wij zien dat wel. Een goede videograaf legt deze intieme momenten vast zodat jullie ze nog vaak kunnen terugkijken. Met een lach en een traan. Ons oog voor die kleine details tilt jullie trouwfilm naar een hoger niveau. Binnen vier weken na de trouwdag is de film klaar.

Enthousiast? Bekijk hieronder de portfolio van Movie Memories.

werkwijze

 

wat anderen van ons vinden

Wat een geweldige trouwclip heeft Movie Memories gemaakt van onze huwelijksdag! Het enthousiasme en de passie voor film en montage maken de voorbespreking, de trouwdag zelf en contact naderhand met Kim erg prettig en aanstekelijk. Het resultaat is een trouwclip met prachtige beelden en een fantastische montage van beelden, geluid en muziek. Het geeft een mooie impressie van de sfeer van de gehele huwelijksdag. Duizend maal dank voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat!

Jordy & Melissa

Wat heeft movie memories onze herinnering vast gelegd op een prachtige manier!!! Onze dag was nog al spannend want de trouwerij was een verrassing voor mijn man. Ik heb dit besproken met Kim en zij kwam met prachtige ideeen wat de dag nog specialer heeft gemaakt. Ze was er vanaf het begin bij maar volkomen op de achtergrond en toch heeft ze de mooiste momenten vast gelegd. Ze had alles onder controle en had totaal geen aanwijzingen nodig. Je kan zien aan haar werk dat het voor haar geen werk is maar een passie met een ongelooflijk emotioneel en liefdevol eind product. Ik raad dit bedrijf zonder twijfel aan iedereen aan die een mooi moment heeft om vast te leggen want op de dag zelf zit je in een roes en gaat alles aan je voorbij. Zo fijn om op je gemak alle momenten terug te kijken…

Denise

Ontzettend bedankt voor deze prachtige film! Wat een cadeau deze video! En wat een talent, Kim weet jij zelf wel hoe goéd jij bent. Echt een aanrader voor elk bruidspaar!

Evelien

En wat een geweldig filmpje! Zijn er super blij mee! Ze hebben alle verwachtingen overtroffen. Ook een heel leuk stel en tevens erg professioneel! Bedankt voor alles.

Bart

Bekijk de video testimonial van Rik & Mireille

Live Testimonial Movie Memories from Movie Memories NL on Vimeo.

een trouwvideo laten maken kan vanaf €1699